67-годишен мъж уби сестра си при скандал в Омуртаг. Той е

...
67-годишен мъж уби сестра си при скандал в Омуртаг. Той е
Коментари Харесай

При скандал: Мъж уби сестра си в Омуртаг

67-годишен мъж умъртви сестра си при скандал в Омуртаг. Той е притеглен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура–Търговище. Мъжът е арестуван, като срокът ще бъде продължен до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, заяви Българска телеграфна агенция.

Младата жена потърсила помощ в полицията, откакто видяла автомобила си

Малко преди обяд през днешния ден, в центъра на Омуртаг, 67-годишният мъж и неговата 62-годишна сестра се скарали. Двамата спорили известно време, след което мъжът извадил нож и наръгал дамата пред очите на голям брой жители. Вследствие на това тя умряла.

Мъжът ще бъде упрекнат за закононарушение по член 116, алинея 1, т. 11 от Наказателния кодекс. Прокурорът по делото ще упорства съдът да наложи най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “ по отношение на 67-годишния мъж. Работата по изясняване на детайлите към случая продължава. 

Двамата живеели на фамилни начала, на причинителят му е повдигнато обвиняване

В края на август в Омуртаг 21-годишна жена беше убита от мъжа, с който е живяла на фамилни начала. Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в изискванията на домашно принуждение по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост. Обвиняемият 28-годишен мъж е в ареста.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР